Hrvatski radio

Radio Osijek

GOGO će poduprijeti MOST na izborima

12.09.2015.

12:52

Autor: Amoreta Bajto

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Građanska opcija grada Osijeka GOGO na parlamentarnim će izborima poduprijeti nacionalnu platformu MOSTA nezavisnih lista", poruka je s konferencije za novinstvo održane danas u Osijeku, na kojoj je bio i gradonačelnik Metkovića i predsjednik MOSTA, Božo Petrov.

Osijek je prvi u nizu velikih gradova u kojima promoviramo naše ideje i tražimo partnere, kaže Petrov, te naglašava kako smatra da je došlo vrijeme u kojem će građani prepoznati prave ljude i ideje. Osječka je građanska opcija GOGO dobar izbor, smatra Petrov, jer došlo je vrijeme stvaranja kritične mase koja će, rukovodeći se i demokratskim i ljudskim vrijednostima, promijeniti i politiku i stanje u državi.
 Polarizacija političke scene i kampanja shvaćena kao nadmetanje lidera dvije najveće političke stranke, isključivo je u korist upravo tih stranaka. misli Petrov, te poziva građane da analiziraju što su spomenute stranke obećale, a što istinski napravile tijekom svojih mandata.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.