Hrvatski radio

Radio Osijek

Goran Đanić ide po svoj peti mandat za načelnika općine Podgorač

19.04.2021.

13:25

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Domovinski pokret i Vesna Vučemilović, kandidatkinja Domovinskog pokreta za županicu Osječko - baranjske županije, podržat će kandidaturu Gorana Đanića, kao nezavisnog kandidata za načelnika Općine Podgorač.

Na konferenciji za novinstvo u Osijeku Vesna Vučemilović je naglasila da, kada se pokrene pitanje teritorijalnog preustroja, često ju pitaju koje to općine treba ukinuti. Odgovorila je: "Ne treba ukinuti niti jednu općinu u kojoj imamo ljude koji vrijedno rade i bore se za svoj kraj jer ključno je u cijeloj priči da imamo na pravom mjestu prave ljude. Jedan od dugovječnijih načelnika u Osječko - baranjskoj županiji je načelnik općine Podgorač Goran Đanić koji ide po svoj peti mandat. Kad prođete ovom općinom onda vidite koliko se može napraviti ukoliko se radi i ukoliko se bori za svoj kraj", rekla je Vučemilović.
"Čast mi je što je moj rad i rad Općine Podgorač prepoznao Domovinski pokret i što će podržati moju petu kandidaturu za općinskog načelnika. Izlazim ovaj puta na predstojeće izbore kao nezavisni kandidat ali to ne znači da neću ni s kim surađivati. Ja sam uvijek za projekte, vidimo ovdje Općinu Podgorač koja je pun pogodak imala s raznim europskim. socijalnim i ostalim projektima. Najveća problematika jest rad Hrvatskih pošta koji ne muči samo općinu Podgorač već i ostale mještane Osječko - baranjske županije, ali sigurno i cijele Hrvatske. Nadam se da će se ove teme otvoriti u hrvatskom Saboru. Ključ je to povezivanja koje nam je itekako važno ne samo na prostoru naše općine nego i Osječko - baranjske županije pa i cijele Hrvatske. Siguran sam da ćemo ostvariti odličnu suradnju," naglasio je Goran Đanić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.