Hrvatski radio

Radio Osijek

GPP: „Trenutačno bez straha u javnom gradskom prijevozu”

11.03.2020.

12:21

Autor: Radio Osijek

HRT

HRT

Foto: - / -

Situacija s korona virusom u zemlji za sada ne utječe na broj putnika, kao ni na poslovanje Gradskog prijevoza putnika, doznajemo u tom osječkom poduzeću. Broj putnika je uobičajen, a pridržavamo se svih propisanih mjera.

"S obzirom na sve, ne možemo reći da bilježimo nekakav značajan pad broja putnika. Naravno, zbog pojačanog interesa javnosti stalno pratimo razvoj situacije i pridržavamo se svih preporuka Ministarstava zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje su već određeno vrijeme vidljive u našim vozilima kao i unutar tvrtke. U pitanju su više puta isticane preporuke prvenstveno osobne higijene", naglasila je voditeljica marketinga Sanja Mršo i dodala kako je u slučaju donošenja daljnjih mjera tvrtka spremna.

„Pripremili smo sva potrebna sredstva vezano uz čišćenje i dezinfekciju vozila, no još jednom poručujem da naši putnici za sada ne moraju brinuti. Neka normalno nastave koristiti usluge javnog gradskog prijevoza, a u slučaju daljnjeg širenja postupat ćemo po uputama”, zaključuje Mršo.

Također, sve dodatne informacije, poručuju iz GPP-a bit će dostupne na internetskim stranicama: http://www.gpp-osijek.com/

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.