Hrvatski radio

Radio Osijek

Gradonačelnik Vrkić i dalje na intenzivnom liječenju

24.04.2019.

21:15

Autor: Davor Lončarić

foto: Amoreta Bajto, Radio Osijek

foto: Amoreta Bajto, Radio Osijek

Foto: - / -

O zdravstvenom stanju prvog čovjeka Osijeka Ivana Vrkića gradska uprava povremeno objavljuje službene informacije. Prema posljednjoj objavi stanje mu je stabilno, no još uvijek se nalazi na Jedinici intenzivnog liječenja KBC Zagreb.

"Temeljem službene informacije Ravnateljstva KBC Zagreb, izvještavamo Vas da je gradonačelnik Ivan Vrkić za sada, peti dan nakon operacije revaskularizacije srčanog mišića, hemodinamski i neurološki stabilno te se još uvijek nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja", priopćeno je danas iz ureda gradonačelnika. 

Podsjećamo kako je nakon ugradnje pet stentova na krvnim žilama u osječkome KBC-u protekloga tjedna gradonačelnik Ivan Vrkić ponovno hospitaliziran u Osijeku, a potom i operiran na KBC-u Zagreb u kojem o njegovu zdravlju skrbi vrhunski tim liječnika. Njegov se izostanak osjeti u gradskoj upravi, a poslovi su prebačeni na gradonačelnikove zamjenike Žanu Gamoš i Borisa Piližotu. U gradskoj upravi očekuju uspješan oporavak Ivana Vrkića i povratak na njegovo radno mjesto, a za sada je nepoznato koliko bi dugo mogao trajati oporavak nakon vrlo složene operacije srca. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.