Hrvatski radio

Radio Osijek

Grafitima uništili tek obnovljena pročelja

16.04.2020.

11:34

Autor: Radio Osijek//TM

Grafitima uništili tek obnovljena pročelja

Grafitima uništili tek obnovljena pročelja

Foto: - / -

Policija je, pod sumnjom da su u noći s 10. na 11. travnja grafitima oštetili pročelja nekoliko stambenih zgrada na Sjenjaku i obiteljskih kuća u Daruvarskoj ulici, kazneno prijavila dvojicu mladića iz Osijeka.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 24-godišnji i 20-godišnji hrvatski državljani iz Osijeka počinili kazneno djelo oštećenje tuđe stvari", priopćili su iz Policijske uprave osječko-baranjske.
"U noći s 10. na 11. travnja, od 22 do 3 sata,  u naselju Sjenjak, u Osijeku  na pročeljima šest stambenih zgrada počinitelji su sprejevima ispisali grafite različitog sadržaja. U daljnjoj namjeri oštećenja pročelja i fasada, 24-godišnjak i 20-godišnjak uputili su se do Daruvarske ulice u Osijeku, gdje su grafite ispisali po fasadama pet obiteljskih kuća. Po zaprimanju odštetnih zahtjeva predstavnika stanara stambenih zgrada i oštećenih vlasnika obiteljskih kuća, naknadno će se utvrditi nastala materijalna šteta", navodi se u objavi PU osječko-baranjske.Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.