Hrvatski radio

Radio Osijek

HDSSB: "Mi smo original, a sve ostalo su loše imitacije

29.04.2021.

14:05

Autor: Radio Osijek/TM

Foto: HDSSB

Foto: HDSSB

Foto: - / -

Posljednjeg dana određenog za predaju lista za lokalne izbore 16.. svibnja svoju je kandidacijsku listu za Gradsko vijeće grada Osijeka predao HDSSB. Sebe nazivaju pobjedničkim timom, a na izbore izlaze s porukom Za svoj dom.

Nositelj liste Ivica Završki kaže kako na svibanjske izbore izlaze odlučno i hrabro jer su nepotkupljivi i sposobniji od ostalih.
"Hrvatski Demokratski Savez Slavonije i Baranje predao je listu, na kojoj se nalaze kvalitetne osobe, i mladi i iskusni Osječani. Riječ je o pomlađenom HDSSB-u, naglašavam kako je to original, a sve su ostalo izvedenice i loše imitacije. HDSSB u predstojeće lokalne izbore ulazi s programom koji je vrlo jednostavan. Umjesto grandioznih obećanja, a posljednjih smo se dana naslušali nerealnih i smiješnih, HDSSB je svjestan da živimo u gradu koji je u gospodarskoj, demografskoj i socijalnoj krizi te u vremenima pandemije, stoga Osječanima nudimo realan program s puno malih koraka, odnosno malih projekata. Riječ je o programu koji predviđa cjelokupnu rekonstituciju osječkog proračuna na način da se proračunski novci usmjere prema kategorijama stanovništva kojima u ovoj situaciji to najviše treba. Dakle, s jedne strane mikro i malim poduzetnicima i dakako socijalno najugroženijima. Naš je program takav da ćemo kao korektiv u Gradskom vijeću, u četiri godine mandata, usmjeriti rad toga Vijeća prema realnosti, prema životu i prema promijeni paradigme grada Osijeka", izjavio je Završki.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.