Hrvatski radio

Radio Osijek

HDSSB-ov performans pred HDZ-ovim izbornim stožerom

02.05.2021.

12:14

Autor: Radio Osijek / KI

foto Radio Osijek / KI

foto Radio Osijek / KI

Foto: - / -

Kandidati HDSSB-a na lokalnim izborima u Osijeku izveli su performans ispred izbornog stožera HDZ-a gdje su ostavili stranačke majice preostale od lokalnih izbora prije 4 godine na kojima su imena njihovih bivših članova, a danas HDZ-ovaca, Karla Šatvara i Dragana Vulina.

Kako je istaknuo nositelj liste HDSSB-a za Vijeće grada Osijeka Ivica Završki, čak tri liste nose ili su kandidati ljudi koji su pokušali razbiti HDSSB i izašli iz stranke: "O tim su strankama na našim prijašnjim skupovima govorili ružno, sa objedama, vrijeđali ih i napadali. Oni su, lijepo rečeno, izašli iz HDSSB-a. Uz Dragana Vulina, nekadašnjeg dožupana, tu je i bivši župan i gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo koji je sada nositelj liste Domovinskog pokreta i Mosta. Podsjećam kako je njega 2013. s vlasti srušio upravo Most i Miroslav Šimić. Tu je i bivši župan i dogradonačelnik Osijeka Vladimir Šišljagić, koji je nositelj liste stranke Snaga Slavonije i Baranje, a na kojega zaista ne treba trošiti riječi. Kandidat za gradonačelnika Ivan Radić svojevremeno je skoro bio član HDSSB i bio bi to da nije došlo do Šišljagićevog puča", rekao je Završki i poručio biračima HDZ-a da glasaju za HDSSB jer su oni jedina prava i autentična osječka ekipa, a u stranci su ostali upravo oni koji se ne mogu kupiti i slomiti.

Na kraju su izveli performans s promidžbenim materijalima zaostalim od izvora prije 4 godine: "Imamo u zalihama majica iz zadnje kampanje s imenima Vulina i Šatvara, a koje oni nisu ponijeli sa sobom. Mi smo ih kao pristojni Osječani odlučili predati HDZ-u, neka ih koriste. Ne znam odgovara li im boja, ali prezime im svakako odgovara", poručio je Završki, a vreće s promidžbenim materijalima ostavio na kantama za smeće ispred izbornog stožera HDZ-a.

HDSSB - Završki

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.