Hrvatski radio

Radio Osijek

HEP Toplinarstvo: Počinje sezona grijanja

01.10.2019.

08:42

Autor: Radio Osijek

fotografije Amoreta Bajto

fotografije Amoreta Bajto

Foto: - / -

HEP - Toplinarstvo 1. listopada počinje uključivanje grijanja za približno 126 000 krajnjih kupaca u sedam hrvatskih gradova među kojima je i Osijek. Ogrjevna sezona 2019./2020. završit će najkasnije do 15. svibnja 2020. godine, ovisno o vremenskim uvjetima.

Za uključivanje grijanja u svim zgradama spojenim na toplinske sustave potrebno je približno tri do četiri dana.

U novoj ogrjevnoj sezoni 2019./2020. grijanje ćemo prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije.

Pozivamo krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da nam dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bismo u svim zgradama mogli uključiti grijanje.


/priopćenje HEP/

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.