Hrvatski radio

Radio Osijek

HSS: Kamo je nestao čovjek?

13.02.2013.

10:51

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Gdje je nestao čovjek?" pita se županijski HSS, komentirajući najnoviji politički transfer Josipa Vrbošića. HSS-ovci kažu da je riječ o "političkoj prostituciji" koju najoštrije osuđuju.

"Što gore- to bolje" princip je rada vladajuće elite u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji!" poručuju s današnje pressice HSS-ovci. " U situaciji u kojoj se nalazimo trebali bi se upitati: jesmo li smo stvarno toliko očajni i beznadni da dozvolimo da nas interesna grupa koja sebe naziva političkom strankom vodi u još veću provaliju odnosno propast! Zar nemamo snage reći: NE! Ako ne zbog nas onda zbog naše djece i naših nasljednika", pita se predsjednik osječko-baranjskog HSS-a, Zvonko Pongrac. Najnoviji transfer Josipa Vrbošća Pongrac naziva "političkom prostitucijom", a posebice ga čudi što "u HDSSB ne mare za osudu javnosti već, naprotiv, to prikazuju kao veliki uspjeh! Svojim političkim transferima uspjeli su zasjeniti i najuspješnije nogometne menadžere."


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.