Hrvatski radio

Radio Osijek

HSS: "Trebamo li uopće izbore?"

29.01.2013.

13:59

Autor: Mirta Milas

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

HSS: "Nekada su Osijek i Slavonija nudili mogućnost zapošljavanja i boljeg života. Zbog uskointeresne političke elite na vlasti, Osijek je danas grad bez budućnosti."

"Nekada su Osijek i Slavonija nudili mogućnost zapošljavanja i boljeg života. Zbog uskointeresne političke elite na vlasti, Osijek je danas grad bez budućnosti."Prema rezultatima istraživanja o rejtingu kandidata za župana osječko-baranjskog i gradonačelnika Osijeka, koje je proveo Glas Slavonije može se zaključiti da pobjeda HDSSB-ovih kandidata nije upitna jer ovdje teku med i mlijeko. No, u istinitost tih anketa ne vjerujemo - izjavio je danas predsjednik županijskog HSS-a Zvonko Pongrac. Građani će odlučiti je li sve idilično-kako kažu čelnici HDSSB-a-ili je Osijek postao dolina suza, rekao je povjerenik stranke za Osijek Damir Lukač. Ironično dodaju kako se može očekivati HDSSB-ov prijedlog kako uštedjeti novac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.