Hrvatski radio

Radio Osijek

Humanitarni futsal turnir za "Rijeku ljubavi"

05.12.2017.

09:32

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Turnir u futsalu, u organizaciji MEFOS, uz sudjelovanje ekipa Građevinskog fakulteta i Župe Presvetog Imena Marijina, održat će se večeras u dvorani Gradski vrt u 18 sati i 30 minuta. Prihod ostvaren na humanitarnom turniru namijenjen je Rijeci ljubavi.

Nogometna ekipa MEFOSA ove je godine osvojila naslov regionalnog pobjednika medicinskih fakulteta, ekipa GFOSA je godina u vrhu sveučilišnog futsala, a ekipa iz Donjeg grada skoro desetljeće drži vodeća mjesta u Katoličkoj malonogometnoj ligi regije Osijek te redovno nastupaju na svim malonogometnim turnirima diljem osječke regije. Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” je neprofitna udruga osnovana s ciljem pomaganja siromašnim i socijalno ugroženim građanima te obiteljima s više djece koji žive na rubu siromaštva, zatim zlostavljanim osobama, osobama liječenim od različitih vrsta bolesti i ovisnosti, udrugama djece s posebnim potrebama te pružanja posebne pomoći umirovljenicima, braniteljima i svima onima koji u potrebi bez obzira na nacionalnu, vjersku, političku, spolnu, dobnu ili bilo koju opredjelijenost.


Inicijativa je studenata Medicinskog fakulteta, u vremenu adventa, pomoći potrebitima i sugrađanima u nevolji.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.