Hrvatski radio

Radio Osijek

Hvatači snova - dašak Zemlje bez granica na ovogodišnjem HeadOnEast-u

30.09.2020.

12:29

Autor: Mirta Milas

Foto: Facebook Udruge za rad s mladima Breza

Foto: Facebook Udruge za rad s mladima Breza

Foto: - / -

Organizator tog trodnevnog događanja Udruga za rad s mladima "Breza" organizirat će pregršt performansa, koncerata i umjetničkih instalacija, a djeca i mladi će moći sudjelovati u brojnim zanimljivim radionicama. Volonteri im se mogu javiti još danas, a prijave građana moguće su do 2. listopada.

Budući da je ove godine zbog pandemijske situacije bilo nemoguće održati pravu i potpunu Zemlju bez granica kakvu svi poznajemo, ideja ovog događaja je prikazati najljepše fragmente ovog poznatog osječkog obiteljskog festivala i na jedan vikend upustiti se u svijet mašte i snova, jer to je jedino što nam virus ne može oduzeti!

Događaj će početi u petak, 2. listopada, s početkom u 17:30, a završit će u nedjelju, 4. listopada u 13:00 sati. Sve će se programske aktivnosti odvijat će se u dvorištu Prehanbeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku.

Pozivaju se svi građani da prijave sebe ili svoju djecu na radionice najkasnije do petka, 2. listopada, putem sljedećih poveznica:

Djeca: https://forms.gle/ZVMpKHcUibLs1io98

Mladi i odrasli: https://forms.gle/EvUR8CNYqjMqVnaz8

Također, svi građani željni volonterskog angažmana još uvijek se stignu prijaviti za volontiranje na događaju najkasnije do srijede, 30. rujna, putem ove poveznice: https://forms.gle/aHmWtzbEhnkvj5H59

Cijeli događaj bit će organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama te iz Breze mole sve zainteresirane sudionike da se unaprijed prijave te zauzmu svoje mjesto na radionicama. 

 

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.