Hrvatski radio

Radio Osijek

I ove godine Beli Manastir podupire poduzetnike

18.06.2019.

13:18

Autor: Neven Knežević

foto:hrt.hr

foto:hrt.hr

Foto: - / -

U gradskoj upravi Belog Manastira potpisani su ugovori o dodjeli potpora za razvoj malog poduzetništva. I ove je godine Grad osigurao 300 tisuća kuna. Od 40 prijavljenih na natječaj potporu je dobilo 18 poduzetnika

"Ove godine interes za dobivanje potpore bio je velik, tako da je potporu od 40 prijavljenih dobilo 18 malih poduzetnika", rekla je zamjenica gradonačelnika Ivana Bandov Paulić. Natječaj za potore raspisan je za tri mjere. Za mjeru koja je omogućavala nabavu opreme i strojeva ili mjeru konkurentnosti moglo se dobiti do 20 tisuća kuna. Najveći isplaćeni iznos za mjeru ulaganja u promociju mogao je biti isplaćen do iznosa od 10 tisuća kuna, dok je najveći iznos za mjeru održavanja standrarda kvalitete iznosio do 5 tisuća kuna. Ugovore o dodjeli potpore potpisali su poduzetnici različitih djelanosti poput računovodstvenih servisa, foto studija, pekara i slastičara do uslužnih djelatnosti.  

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.