Hrvatski radio

Radio Osijek

Igor Tot novi predsjednik HNS-a Vukovar

22.10.2017.

08:42

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sljedeće četiri godine podružnicu HNS-a Vukovar vodit će Igor Tot. Potpredsjedničku podršku imat će od Davora Barića i Nenada Bučka, dugogodišnjeg predsjednika. Odlučili su tako članovi vukovarskog HNS-a na izbornoj skupštini podružnice.

'Prevladava mišljenje kako u politici ne postoje prijateljstva, no podružnica HNS-a Vukovar posljednjih šest godina građena je na prijateljstvu, suradnji i kolegijalnosti na čemu temelji svoju stabilnost, rast i rezultat', istaknuo je podnoseći izvješće o radu dojučerašnji predsjednik Nenad Bučko.

'Biti HNS-ovac u Vukovaru sve ove godine bilo je prije svega vrlo izazovno i nimalo lako. Od vremena kada smo se nalazili po kućama do danas kada imamo svoje stranačke prostorije. Poštovanje prema svakom čovjeku bez obzira je li riječ o političkim partnerima ili suparnicima rezultiralo je prepoznatljivošću, stavom i mišljenjem do kojeg se danas drži u političkoj areni', ocijenio je Bučko.

Čestitajući na izboru svom prijatelju i kolegi Igoru Totu, Bučko mu je poželio da za četiri godine sudjeluje u donošenju odluka na dobro svih građana.

Zahvaljujući na povjerenju, novi je predsjednik istaknuo da nasljeđuje stabilnu i izgrađenu podružnicu za koju vjeruje da će i u narednom razdoblju biti otvorena svim članovima, simpatizerima i ostalim građanima.

'Zahvaljujem vam što ste ostali dio vukovarskog HNS-a sve ove godine. Posebno hvala dosadašnjem predsjedniku i stupu vukovarskog HNS-a, mom prijatelju Nenadu Bučku što mi s povjerenjem predaje stabilnu i izgrađenu podružnicu. S punom odgovornošću najavljujem nastavak kontinuiteta našeg političkog rada, s naglaskom na poštivanje i brigu za svakoga čovjeka bez iznimke', zaključio je Igor Tot, novi predsjednik podružnice HNS-a Vukovar.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.