Hrvatski radio

Radio Osijek

Igrač NK Osijeka Petar Bočkaj automobilom se zabio u benzinsku stanicu

02.03.2019.

11:12

Autor: Željko Kovačević

foto Monika Kralj

foto Monika Kralj

Foto: - / -

Petar Bočkaj, nogometaš NK Osijek, nakon sinoćnjeg koncerta Saše Matića u dvorani Gradski vrt, vlastitim automobilom se uputio prema benzinskoj postaji na Kanižlićevoj ulici. Navodno se Bočkaj se u vidnom alkoholiziranom stanju namjerno zabio u trgovinu na benzinskoj stanici.

Kako prenosi portal SiB, Petar Bočkaj, nogometaš NK Osijek, se nakon sinoćnjeg koncerta Saše Matića u dvorani Gradski vrt, vlastitim automobilom zabio u trgovinu na benzinskoj stanici u Kanižlićevoj ulici.
Ista se internetska stranica poziva na riječi više svjedoka koji tvrde kako se Bočkaj u vidnom alkoholiziranom stanju namjerno zabio u  trgovinu u sklopu benzinske stanice, a kao razlog navode da Bočjak nije mogao dočekati smjenu djelatnika kako bi mu prodali čokoladicu.
Nakon što je automobilom uletio u trgovinu Bočkaj je, navodi isti izvor, pobjegao s mjesta događaja na koje je ubrzo stigla policija i hitna pomoć kako bi pružili pomoć djelatnici u trgovini koja je lakše ozlijeđena.
Iz NK Osijek su poručili kako Bočkaj više nije njihov igrač:
"Nakon telefonske sjednice Uprave Kluba, igrač Petar Bočkaj je izbačen iz Nogometnog Kluba Osijek. Razlog je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora. Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba." - stoji u pripćenju iz kluba u kojem se dodaje kako će - "Klub povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima."

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

10 h

FEBIRE

FEBIRE