Hrvatski radio

Radio Osijek

Ivan Grubišić u Osijeku predstavio kandidate

18.04.2013.

12:22

Autor: Neven Knežević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Želimo etičku Hrvatsku. Nećemo krasti, lagati i napadati rekao je u Osijeku čelnik Saveza za etičku i građansku Hrvatsku Don Ivan Grubišić na predstavljanju svojih kandidata.

 

Želimo etičku Hrvatsku. Nećemo krasti, lagati i napadati rekao je u Osijeku don Ivan Grubišić predstavljajući dvojicu kandidata sa svoje liste – za župana Petra Pranjića i Zvonka Horvata za člana osječkog gradskog vijeća. Zalagat ćemo se za neposrednu demokraciju gdje bi se za sva važnija pitanje trebao organizirati referendum ili će ih lokalna vlast propitivati među građanima. Čovjek mora biti u središtu politike kaže Grubišić. Odgovarajući na pitanje zašto se bavi politikom kada ona u narodu ima lošu konotaciju, Grubišić ističe da treba razlikovati politiku kao uzvišeno zanimanje gdje se pomaže narodu od politikantstva gdje političari u prvi plan stavljaju svoj, u prvom redu materijalni interes.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.