Hrvatski radio

Radio Osijek

Ivan Penava i Marijan Pavliček ostaju saborski zastupnici

24.07.2020.

13:28

Autor: Radio Osijek/HINA

foto FB Ivan Penava

foto FB Ivan Penava

Foto: - / -

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava (nezavisni zastupnik) i zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček (HKS), obojica s liste Domovinskog pokreta izabranih u novi saziv Sabora, poručili su s konferencije za novinare kako će im u Saboru i saborskim raspravama interesi Vukovara biti na prvome mjestu.

Želimo građanima Vukovara poručiti da nam je interes Vukovara i dalje ostao na prvom mjestu i da ćemo sve ono što smo poduzimali s pozicije gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika sada još jače braniti, ali na nacionalnoj razini rekao je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava. Istaknuo je kako su obojica spremna i dalje ulagati sva svoja znanja i političko iskustvo za dobrobit grada Vukovara.

Podsjetio je kako je već jedanput prepustio svoje saborsko mjesto, ali sada to nije želio jer smatra da bi, s obzirom na broj osvojenih glasova, to bila prevara birača. "Bit ćemo beskompromisni kada su u pitanju gospodarstvo, radna mjesta, budućnost i bolji život grada Vukovara", rekao je Ivan Penava.

Isto misli i zamjenik vukovarskoga gradonačelnika Marijan Pavliček."Interes grada Vukovara i V. izborne jedinice od izostanka investicija, razvoja gospodarstva, granica i niza dugih gorućih pitanja bit će iznad svega i uvjeren sam da će vladajuća većina prihvatiti i uvažiti prijedloge koji dolaze od grada Vukovara i uvrstiti ih u državni proračun i svakodnevnu komunikaciju, kao što ćemo i mi podržati sve ono što je kvalitetno ako je u interesu šire zajednice", rekao je Pavliček.

Ivan Penava i Marijan Pavliček

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.