Hrvatski radio

Radio Osijek

Ivanetić za gradonačelnika Đakova

05.12.2012.

10:23

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

HDZ grada Đakova danas je predstavio kandidaturu svog člana Gradskog odbora i Predsjedništva stranke Jasenka Ivanetića za novog gradonačelnika Đakova.

 
Prema anketama koje je stranka provela građani su Jasenka Ivanetića izabrali kao najbolji izbor za prvog čovjeka grada, a javnosti je poznat kao voditelj i urednik Radio Đakova. Predsjednik gradske organizacije HDZ-a Ante Raspudić istaknuo je da treba pružiti priliku novim mladim ljudima jer grad vapi za promjenama.
Jasenko Ivanetić pojasnio je da je motiv njegovog aktivnog uključivanja u politiku i kandidatura za gradonačelnika „očajno“ stanje u gradu. Đakovo je grad slučaj, izoliran od svih, svi mostovi prema drugima, a najviše prema budućim investitorima srušeni su „inaćenjem“ i svađom čelnih ljudi ovoga grada sa svima, rekao je Ivanetić. Nije vrijeme za euforiju, već za puno rada u cilju bolje budućnosti, a timski rad vrsnih stručnjaka iz raznih područja način je na koji će se u budućnosti raditi, bez soliranja i samovolje jednog čovjeka, poručio je Ivanetić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.