Hrvatski radio

Radio Osijek

Izabran najbolji fiš Valpovštine

19.08.2018.

10:23

Autor: Radio Osijek/Valpovština.info

fotografija Valpovština.info, novinar Vladimir Vazdar

fotografija Valpovština.info, novinar Vladimir Vazdar

Foto: - / -

Valpovo će na Državnom natjecanju u kuhanju fiš paprikaša predszavljati Boris Lordan, pobjednik 23. fišijade u Nardu. Prvo je mjesto zauzeo u konkurenciji od 27 natjecatelja .

NARD Nogometni klub Drava iz Narda tradicionalni je organizator natjecanja u kuhanju fiš paprikaša, na kojem je sinoć izabran predstavnik koji će zastupati Valpovo na Državnom natjecanju.

U konkurenciji 27 uzoraka prvo je mjesto zauzeo Boris Lordan iz Josipovca, drugi je bio Berislav Franjić iz Bizovca, a treći Ivan Kasapović uz Ivanovaca.

Uobičajeno, tešku zadaću ocjenjivanja fiša, imala je tročlana stručna komisija koju su činili sve sami prvaci – Josip Vučetić, Antun Kukučka i Zvonko Barić- Šavro.

I ovo, 23. natjecanje, privuklo je velik broj posjetitelja iz bliže i dalje okolice, jer je domaćin pripremio dobru gastro ponudu po pristupačnim cijenama, a za dobro raspoloženje pobrinuli su se tamburaši Tamburaškog sastava Kočije iz Narda.

/tekst Valpovština.info, novinar Vladimir Vazdar/

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.