Hrvatski radio

Radio Osijek

Izabrane fotografije za kalendar 2022., nagrađeni autori

20.10.2021.

18:39

Autor: Radio Osijek/TM

Foto: Osječko-baranjska županija

Foto: Osječko-baranjska županija

Foto: - / -

Osječko-baranjska županija provela je foto natječaj "Najljepši prizori Osječko-baranjske županije", na koji su stigle 132 fotografije. Stručni je žiri izabrao 13 fotografija koje će se naći na kalendaru za 2022. godinu, a danas su im uručene nagrade.

Pravo izbora imali su i glasači na Facebook stranici županije koji su svojim lajkovima Goranu Antiću, autoru fotografije donijeli nagradu publike. Njegova je pobjeda bila uvjerljiva, jer dok su ostale dobile nekoliko stotina lajkova, fotografija Gorana Antića prikupila ih je više od 1.500, a nagrađen je večerom za dvoje te poklon paketom Osječko-baranjske županije.
Na naslovnici kalendara, odlukom žirija, bit će fotografija Dejana Jelošeka, što je i glavna nagrada - vikend za dvoje u Baranji i poklon paket Osječko-baranjske županije. Ostali dobitnici Marko Poznić, Dario Vokić, Adrijan Horvat, Ankica Molnar, Bojana Leko, Mario Đurkić, Andrijana Jozanović, Dubravko Franjin, Boris Žulj, Slobodan Balić i Silvija Butković dobili su publikaciju „Najljepši parkovi Hrvatske“ i poklon paket Osječko-baranjske županije.
Svečanosti uručenja nagrada nazočio je zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić koji im je čestitao istaknuvši kako su svojim fotografijama uspjeli „uhvatiti“ neke od najljepših prizora županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.