Hrvatski radio

Radio Osijek

Izaslanstvo Zbora ratnih izvjestitelja HRT-a odalo počast žrtvi Vukovara

14.11.2020.

17:21

Autor: Radio Osijek/HINA

foto: ZRI HRT (arhiva)

foto: ZRI HRT (arhiva)

Foto: - / -

U povodu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara izaslanstvo Zbora ratnih izvjestitelja HRT-a kod spomen obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položilo je vijenac i upalilo svijeće u spomen na sve poginule, ubijene i nestale tijekom agresije i okupacije grada.

Izaslanstvo je počast žrtvama odalo i na mjestu masovne grobnice na Ovčari kao i kod spomenika vukovarskom generalu Blagi Zadri u Borovu Naselju.
U sklopu posjeta Vukovaru i odavanja počasti njegovoj žrtvi, izaslanstvo ratnih reportera obišlo je i novoobnovljeni vukovarski Vodotoranj.
Ratni izvjestitelji HRT-a od 2006. godine redovito uoči Dana sjećanja na žrtvu Vukovara održavaju u gradu heroju svoje susrete. U priopćenju za javnost predsjednik Zbora ratnih izvjestitelja HRT-a Marinko Ćavar podsjeća na epidemiološku situaciju i činjenicu da su članovi zbora, zbog životne dobi, u rizičnoj skupini te dodaje da  je zbog zaštite njihova zdravlja odlučeno da se susreti ratnih izvjestitelja prolongiraju do proljeća.

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.