Hrvatski radio

Radio Osijek

Izbor Najljepšeg adventa u Hrvatskoj - Slavonci uvjerljivo vode

08.01.2022.

14:38

Autor: Radio Osijek/TM

Stanje na ljestvici 4. dana natječaja

Stanje na ljestvici 4. dana natječaja

Foto: gradonačelnik.hr / -

Imamo li to već konačni top 10 poredak ili su još moguća iznenađenja u našem izboru za najljepši advent u Hrvatskoj”, stoji u objavi portala gradonačelnik.hr. Nakon četiri dana glasovanja za Najljepši advent u zemlji, osječki uvjerljivo vodi sa 6.324 glasa. 

Odmah nakon Osijeka, na istim su pozicijama kao i jučer, samo s većim brojem glasova, također Vinkovci (5160) i Slavonski Brod (4888). Među prvih 10, s 1707 glasova je i Đakovo na 7. mjestu.

Do sada su 33 grada i 4 općine, koliko ih se uključilo u natječaj, ukupno dobili 57405 glasova/lajkova. 

Natječaj Najljepši advent portal gradonačelnik organizirao je prvi put i to na svom Facebook profilu. U utrci je čak deset gradova iz slavonskih županija, a u kategoriji općina natječe se Ernestinovo. Glasuje se na Facebook stranici portala, gdje su objavljene slike advenata, a kandidati su poredani abecednim redom. Glasovi/lajkovi uz objavu svakog pojedinog grada primaju se do 12. siječnja u ponoć, a pobjednici u dvije kategorije – grad i općina – bit će proglašeni 13. siječnja. 


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.