Hrvatski radio

Radio Osijek

Izborna skupština OO HSS u Vuki

30.12.2015.

10:52

Autor: Radio Osijek/AB

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Novi predsjednik Općinskog odbora HSS - a Vuka je Danijel Đakalović, odlučili članovi na izbornoj skupštini .

Na izbornoj je skupštini Općinskog odbora HSS-a Vuka za predsjednika izabran Danijel Đakalović, potpredsjednik je Krešimir Kopljar, tajnik Jurica Šegović, blagajnik Mihael Kečinović, a u odbor OO HSS-a ušli su Tomislav Sak, Davor Ljušanin, Antun Krnić, Josip Gazić i Stjepan Maričić. Izbornoj su skupštini nazočili predsjednik HSS-a Osječko-baranjske županije Zvonko Pongrac, predsjednik GO HSS-a Đakovo Mile Kaselj, predsjednik GO HSS-a Osijek Mario Turalija. Predsjednik HSS-a OBŽ Zvonko Pongrac iskazao je zadovoljstvo promjenama u OO HSS-a Vuka te uključivanjem mladih kadrova koji će u budućnosti biti pokretač novih incijativa, jer je vidljivo da općinski proračun za 2016. nije realan kao što to nije bio ni ovogodišnji te očekuje aktivnosti novog vodstva koje bi se trebalo izboriti za dobru startnu poziciju za nadolazeće lokalne izbore. Dodao je kako je uključivanje i aktivnosti mladih članova važno kako za županijsku organizaciju HSS-a tako i za organizaciju HSS-a u Vuki. 

Novoizabrani predsjednik Danijel Đakalović zahvalio se na podršci i ukratko iznio svoj plan i program rada HSS-a i rekao da očekuje veći angažman kako svojih suradnika  tako i mještana, jer je vidljivo je da se može bolje i korektnije. Prioritete su, smatra Đakalović, parlamentarni izbori pa sad dolaze pripreme na kojima se treba dobro pripremiti za lokalne izbore koji bi mogli biti krajem 2016. Za kraj, predsjednik Đakalović ističe da je ponosan na svoje suradnike te vjeruje da počinje novo vrijeme za općinu Vuka.
/ iz prioopćenja predsjednika OOHSS-a Vuka, Danijela Đakalovića /

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.