Hrvatski radio

Radio Osijek

Izborni kandidati HDZ-a u općinama Bizovac i Petrijevci

19.04.2021.

16:08

Autor: Neven Knežević

hrt.hr

hrt.hr

Foto: - / -

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ivan Anušić u općinama Bizovac i Petrijevci dao je potporu kandidatima HDZ-a u izborima za načelnika općine. U Bizovcu se predstavio HDZ-ov kandidat Hrvoje Sudar, a u Petrijevcima aktualni načelnik Ivo Zelić koji tu općinu vodi u već sedam mandata

"I dalje ćemo surađivati sa svim čelnicima lokalne samouprave bez obzira na stranačku pripadnost, no ono što je najbolje za svaku jedinicu lokalne uprave jest vertikala sa središnjom vlasti", rekao je Anušić u Bizovcu dajući potporu HDZ-ovu kandidatu za općinskog načelnika Hrvoju Sudaru. Anušić se kao župan sastao s načelnikom općine Srećkom Vukovićem kako bi obišli radove u središtu mjesta financirane sredstava Županije i Općine. Veliki projekt je i izgradnja i rekonstrukcija državne ceste DC2 od Samatovaca kroz Bizovac do Creta čija je vrijednost 80 milijuna kuna za koji su sredstva osigurale Hrvatske ceste. Aktualan je i projekt odvodnje u skopu aglomeracije vrijedan 16 milijuna kuna. Osječko baranjska županija je u protekle četiri godine u općinu Bizovac izravno investirala 3,5 milijuna kuna.

U Petrijevcima Ivan Anušić se sastao s načelnikom općine Ivom Zelićem koji tu općinu vodi 28 godina i dao mu potporu za još jedan mandat. "U općini je pokrenuto puno projekata, a u posljednje četiri godine Županija je izravno investirala 7,2 milijuna kuna", rekao je Ivan Anušić, istaknuvši da velike zasluge za to ima aktualni načelnik. "Najbolja preporuka za moj osmi mandat postignuti su rezultati. "Treba se samo prisjetiti kako je općina izgledala početkom devedesetih kada sam preuzeo dužnost općinskog načelnika", rekao je HDZ-ov kandidat za općinskog načelnika Ivo Zelić.  

Ivan Anušić, Hrvoje Sudar i Ivo Zelić

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.