Hrvatski radio

Radio Osijek

Izvučeno tijelo iz Drave

16.07.2020.

17:15

Autor: Radio Osijek//TM

Foto: HRT/Marija Herceg

Foto: HRT/Marija Herceg

Foto: - / -

Nešto iza podneva iz Drave je kod Kopakabane izvučeno tijelo utopljenika. Očevicima se u prvi mah učinilo da je to bila intervencija HGSS-a . .

Budući da smo i mi tako izvijestili, javili su se iz HGSS-a i pojasnili sljedeće: "HGSS Stanica Osijek jest zaprimila poziv o nesretnom događaju od strane Centar 112 i izašla na teren došavši na mjesto nesreće čamcem u vrlo kratkom vremenu od desetak minuta ali tijelo je već u međuvremenu izvučeno od strane  dvije muške osobe koje su mjestom gdje se unesrećeni nalazio, prolazile čamcem. Vjerujemo da je do zabune došlo jer su na mjestu nesreće viđeni spašavatelji i čamac HGSS-a, ali na ovaj način vas upozoravamo na netočnost informacije koja bi mogla u ovako osjetljivom događaju nekog i emotivno povrijediti."
Kako doznajemo, riječ je o muškoj osobi, za koju je policija dobila dojavu da će skočiti s dravskog mosta. Očevid je u tijeku i nakon njega ćemo vjerojatno znati nešto više.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.