Hrvatski radio

Radio Osijek

Jedna osoba ozlijeđena u požaru u Kolodvorskoj ulici

11.04.2021.

10:41

Autor: Amoreta Bajto

fotografije JPVP Grada Osijeka

fotografije JPVP Grada Osijeka

Foto: - / -

Tridesetpetogodišnjak je hospitaliziran zbog opekotina na glavi i udisanja požarnih plinova u požaru koji je zahvatio dvije kuće u osječkoj Kolodvorskoj ulici. Vatra se iz potkrovlja jedne proširila i na susjednu kuću, a brzom je intervecijom vatrogasaca požar ugašen.

"U Osijeku, u Kolodvorskoj ulici u Retfali izbio je požar na tavanu kuće 35-godišnjeg hrvatskog državljana. Požar se proširio i na krov susjedne kuće čiji je vlasnik 57-godišnji hrvatski državljanin. Tridesetpetogodišnjak je u požaru ozljeđen te je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć", doznajemo iz priopćenja Policijske uprave Osječko - baranjske.

Požar na kućama su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Osijek, koji su i isključili dovod električne energije pa je taj dio Osijeka jedno vrijeme bio bez struje. Na požarište preventivno su pozvane snage DVD-a Retfala i DVD-a Gornji grad Osijek, a gasilo ga je 11 vatrogasaca i 3 vatrogasna vozila.

Izvidi o uzrocima požara i dalje traju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.