Hrvatski radio

Radio Osijek

Jedna osoba preminula, dvije novooboljele osobe s područja Našica

28.07.2020.

11:00

Autor: Radio Osijek/TM

Jedna osoba preminula, dvije novooboljele osobe s područja Našica

Jedna osoba preminula, dvije novooboljele osobe s područja Našica

Foto: - / -

Tijekom posljednja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testiran je 191 uzorak, od kojih su dva bila pozitivna. Riječ je o osobama s našićkog područja. Jedna je osoba, koja se nalazila na liječenju u osječkom KBC-u, preminula.

Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije u svom priopćenju navodi kako je u KBC-u Osijek hospitalizirana jedna osoba više nego jučer. Na bolničkom se liječenju sada nalaze 34 osobe od kojih su tri na respiratoru. Tijekom posljednja 24 sata preminula je jedna osoba (1943. godište) s područja Osječko-baranjske županije, bila je hospitalizirana, liječena u respiracijskom centru te sa značajnim komorbiditetom.
11 novih kontakata stavljeno je u samoizolaciju. Pod tom se mjerom na području županije nalazi 317 osoba.
Policija je samoinicijativno provela 31 provjeru osoau u samoizolaciji i nije utvrdila kršenje, no opravdanom se pokazala jedna dojava na području Drenja te je utvrđeno kršenje mjere samoizolacije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.