Hrvatski radio

Radio Osijek

Jeste li vidjeli prometnu nesreću na križanju Kapucinske i Jagerove? Javite policiji

27.01.2023.

11:44

Autor: Radio Osijek/TM

Policija traži svjedoke nesreće u kojoj je Ford Mondeo pokosio stupiće u centru grada

Policija traži svjedoke nesreće u kojoj je Ford Mondeo pokosio stupiće u centru grada

Foto: HRT / Radio Osijek

Policija poziva svjedoke prometne nesreće koja se jučer u 16,15 sati dogodila u centru Osijeka, kada je za sada nepoznati vozač „pokosio” zaštitne stupiće na pješačkoj stazi da im se jave.

Poziv iz Policijske uprave osječko baranjske prenosimo u cijelosti:


„Na raskrižju Kapucinske ulice i Ulice Lorenza Jagera u Osijeku jučer se u 16,15 sati u Osijeku dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao nepoznati vozač osobnog automobila marke “Ford Mondeo“, tamnije boje.


U prometnoj nesreći došlo je do slijetanja navedenog vozila s kolnika te je tom prilikom došlo do oštećenja metalnih stupova postavljenih sa sjeverne strane kolnika Kapucinske ulice, u vlasništvu Grada Osijeka.


Ovim putem pozivamo svjedoke prometne nesreće kao i sve građane koji imaju saznanja koja bi mogla dovesti do rasvjetljavanja događaja prometne nesreće da se osobno javne u postaju Prometne policije Osijek, Trg Lavoslava Ružičke 1, ili na broj telefona 031/237-112.”

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.