Hrvatski radio

Radio Osijek

Kandidatkinja za županicu DP-a Vesna Vučemilović predala potpise

27.04.2021.

13:42

Autor: DP priopćenje / Radio Osijek

foto Radio Osijek / KI

foto Radio Osijek / KI

Foto: - / -

Vesna Vučemilović, kandidatkinja za županicu Osječko-baranjske županije, te Krešimir Čabaj i Zlatko Ahić, kandidati za zamjenike, danas su Županijskom izbornom povjerenstvu predali prikupljene potpise građana.

Kandidatkinja za županicu Osječko-baranjske županije Vesna Vučemilović, te Krešimir Čabaj i Zlatko Ahić, kandidati za zamjenike, danas su Županijskom izbornom povjerenstvu predali prikupljene potpise građana kako za kandidaturu za županicu tako i za županijsku skupštinu: "Zahvaljujem se svim volonterima koji su vrijedno prikupljali potpise na području cijele Osječko-baranjske županije i svim stanovnicima koji su mi iskazali potporu time što su se potpisali i na neki način u meni i Domovinskom pokretu prepoznali vrijednosti koje mi baštinimo", rekla je kandidatkinja za županicu Vesna Vučemilović.

Dodala je kako su vrijednosti koje baštine suverenizam, demokršćanstvo i najviše ono što žele vratiti u politiku, a to je odgovornost: "Ovi izbori su izuzetno važni. Situacija u našoj županiji nije sjajna, ali nije ni tragična i jako je važno tko će nas voditi dalje kroz naredne četiri godine. Moramo ove demografske i gospodarske procese zaustaviti i preokrenuti. Teško to možemo napraviti s ekipom koja nas je dovela u ovu situaciju". Naglasila je kako stabilnost i sigurnost, kada ste na začelju Europske unije, nisu ono što nam je nužno sada potreba, već nam treba pomak i politike koje će promijeniti ono što je ključ i ono što je problem, a to je da se konačno krene cijeniti znanje i stručnost: "Slavonija i Baranja trebaju biti dom svih nas, a ne samo onih koji imaju stranačku iskaznicu", zaključila je Vučemilović.

 

Vesna Vučemilović - predaja kandidature za županicu

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.