Hrvatski radio

Radio Osijek

Karlovčani za Rijeku ljubavi - "Bicikl jedan za smiješak jedan"

30.07.2021.

11:53

Autor: Radio Osijek/TM

Foto: Rijeka ljubavi

Foto: Rijeka ljubavi

Foto: - / -

"Veliki humanitarni lanac u „Rijeci ljubavi“ i dalje se nastavlja na veliku radost ovoga puta za našu najmlađu populaciju", istaknula je predsjednica te udruge Štefica Čučak te objavila kako su karlovački policajci donirali 26 bicikala.

"Neizmjerno smo iznenađeni i presretni na vrijednoj donaciji bicikla dragog nam donatora naših „plavih anđela“ Interventne jedinice Policijske uprave karlovačke koja je organizirala humanitarnu akciju „Bicikl jedan za smiješak jedan“. Naši „plavi anđeli“ donirali su nam 26 bicikla od kojih su dva potpuno nova", kaže Čučak. U akciju su se uključili službenici Interventne policije PU karlovačke, svi službenici i službenice PU karlovačke, djelatnici Croatia osiguranja iz Karlovca, „Gradnja Marinković“ vl. Domagoj Marinković s donacijom 4 bicikla te Sportska zajednica Grada Jastrebarsko s donacijom 7 bicikla. Ova vrijedna donacija dopremljena je u Osijek uz potporu Osječko-baranjske županije, koja je osigurala vozilo i vozača.
"U ovu donaciju protkana je neviđena dobrota, velikodušnost, ljubav, nježnost i silna želja pomoći drugom, jer ovo je izuzetna radost za naše korisnike, a naročito za najmlađu populaciju jer će mnogima biti ispunjen životni san. Čovjek je velik koliko daje. Treba darivati od srca onim ljudima koji su u teškoj životnoj situaciji i bez pomoći", poručuje Štefica Čučak.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.