Hrvatski radio

Radio Osijek

Koalicija "Spremni" predstavila u Osijeku kandidate za IV izbornu jedinicu

25.10.2015.

14:09

Autor: Željka Bačić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Koalicija "Spremni" Hrvatske konzervativne stranke, Hrvatske stranke prava i Obiteljske stranke održali su predizborni skup u Osijeku za IV izbornu jedinicu. Ističu kako zaslužuju imati svoje predstavnike u Saboru.

Predsjednik HSP-a i nositelj liste za IV izbornu jedinicu  Danijel Srb je rekao kako je "otadžbinska koalicija  poslala Legiju stranaca iz Zagreba  po glasove u Slavoniju", ocijenivši to kao poniženje. Obećavaju brigu o Slavoniji, kaže, a zaboravit će ju odmah ako dođu na vlast i to je prijevara koju ova koalicija ne smije dopustiti. Srb dodaje kako ovi kandidati nisu nikoga prevarili, žive od svoga rada i objavljuju rat uhljebljavanju i borbu za branitelje i dostojanstvo Domovinskog rata. Od EU Hrvatska ima veće štete nego koristi, a žalosno je da država daje za izbjeglice 70 milijuna kuna, dok izjavljuju da nemaju novaca za prijevoz učenika, stoga se ne može dopustiti da su nam svi drugi važniji od naših ljudi- zaključio je, uz ostalo Danijel Srb.

Sve informacije vezane za predizbornu utrku uoči parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015., možete pratiti na posebnim internetskim stranicama HRT-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.