Hrvatski radio

Radio Osijek

Konferencija o pametnim tehnologijama u Osijeku

19.10.2017.

12:56

Autor: Krunoslav Inhof

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pametne tehnologije i njihova primjena teme su dvodnevne međunarodne znanstvene konferencije "Smart Systems and Technologies" koja se u četvrtak i petak održava u Osijeku .

Kroz dvodnevni će se program predstaviti 10-ak poznatih tvrtki koje će sudionicima pružiti teorijsku ali i praktičnu platformu za razvoj i širenje znanstvenih i stručnih spoznaja iz područja pametnih sustava i tehnologija, u prvom redu u području elektrotehnike, računarstva, komunikacijskih tehnologija, automatike, robotike, ali i svih drugih interdisciplinarnih područja i primjena.

U sklopu konferencije održat će se Industry Poster Session, te International PhD Seminar on Computational Electromagnetics and Bioeffects of Electromagnetic Fields (CEMBEF 2017). Također, u petak će se održati i okrugli stol na temu „Obrazovanje inženjera u suradnji s gospodarstvom“.

Četvrtak, 19. listopada 2017.

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organizator je i domaćin međunarodne IEEE konferencije Smart Systems and Technologies (SST 2017), koja će se održati u hotelu Osijek od 18. do 20. listopada.

Petak, 20. listopada 2017.

Okrugli stol "Obrazovanje inženjera u suradnji s gospodarstvom", održat će se u petak, 20. listopada, od 10:45 do 12:00 sati u Hotelu Osijek.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.