Hrvatski radio

Radio Osijek

Kopika spremna za kupače i ljeto

13.06.2017.

13:20

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon službenog otvorenja, ulaz za sve posjetitelje danas je besplatan. Radno vrijeme Kopike je svakodnevno od 9 ujutro do 21 sat, bez obzira na vikende i blagdane, a to je novost u odnosu na prijašnje godine .

Kako je u programu Radio Osijeka najavila Marijana Bošković iz Športskih objekata, cijene ulaza na Kopiku nisu se promijenile- pojedinačna dnevna karta za odrasle je 8 kuna, a za djecu 5 kuna. Postoje i karnet ulaznice te za 10 komada odrasli trebaju izdvojiti 50 kuna, a djeca 20 kuna. Izvijestila je kako posjetitelje ove godine očekuju razni sadržaji za zabavu za djecu i odrasle - kuglanje, boćanje, aqua aerobik i brojni drugi sadržaji. Novi filteri za vodu i nove keramičke pločice jamče dobru kakvoću vode u bazenima, rekla je Bošković te podsjetila kako je prošle godine dnevno bilo između 6 i 10 tisuća kupača na Kopiki. 

 

Kopika je ranije bila "otvorena" priopćenjem za javnost: "Kao što je to bilo i prijašnjih godina, i ove godine kupališnu sezonu na RC Copacabana planiramo otvoriti dan prije završetka tekuće školske godine, odnosno 13. lipnja, kada će i ulaz za sve posjetitelje biti besplatan. Kako bismo osigurali ugodno i sigurno kupanje te boravak posjetitelja na RC Copacabana, zamijenit ćemo dio pločica oštećenih tijekom zimskog perioda u olimpijskom bazenu, obojati sve ostale bazene, izvršiti sanaciju tobogana, urediti sve zelene površine, obnoviti sportski park te izvršiti kompletan remont filterske stanice u cilju što bolje kvalitete vode.


Uz navedeno, kao i prijašnjih godina, postavit ćemo sjenila i suncobrane kako bismo osigurali kupačima zaštitu od sunca. Za ovu sezonu najavljujemo puno sadržaja, kao što su aqua aerobic, water balloon challenge, igre bez granica, igre u dječjem bazenu (mini škola plivanja), koncert na odlasku i slično. Navedeni radovi za početak sezone bit će izvedeni tijekom svibnja. Uzimajući u obzir financijske mogućnosti naših sugrađana te u želji da posjetu omogućimo što većem broju kupača, cijene, iako nesrazmjerne velikim troškovima neophodnim za funkcioniranje centra, ostat će iste kao i prethodne sezone. Tako da će naši brojni posjetitelji i dalje moći potražiti osvježenje na Copacabani po najnižim cijenama kupanja u Hrvatskoj", kaže se u priopćenju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.