Hrvatski radio

Radio Osijek

Kreativna riznica 2021– Meandrirana kreativnost na Ekonomskom fakultetu

21.04.2021.

13:00

Autor: Željko Kovačević

Kreativna riznica 2021– Meandrirana kreativnost na Ekonomskom fakultetu

Kreativna riznica 2021– Meandrirana kreativnost na Ekonomskom fakultetu

Foto: - / -

Sedma Kreativna riznica svečano je otvorena danas u podne u Auli glagoljice Ekonomskog fakulteta u Osijeku na Svjetski dan kreativnosti i inovativnosti. Program Meandrirane kreativnosti traje do 24. travnja 2021. godine.

Na svečanom otvorenju govorio je dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku prof. dr. sc. Boris Crnković koji je povezao ovogodišnji program Kreativne riznice s 2021. godinom, godinom koju je UNESCO proglasio Godinom kreativne ekonomije. Uz dekana na otvorenju je govorila i prodekanica prof. dr. sc. Sunčica Oberman Peterka, izv. prof. dr. sc Josipa Mijoč i prof. dr. sc. Jasna Horvat.

I ovogodišnja Kreativna riznica otvorena je svim zainteresiranim posjetiteljima, no ovaj puta online na društvenim mrežama Kreativne riznice i Instituta Andizet.

Programski sadržaj potpisuju organizatori i suorganizatori Kreativne riznice: Ekonomski fakultet u Osijeku, Institut Andizet, Filozofski fakultet Osijek i Akademija za umjetnost i kulturu. Pokrovitelji Kreativne riznice su: Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo kulture i medija, Grad Osijek, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Hrvatski klaster kreativnih i kulturnih industrija, Studentski zbor Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.

Organizatori ovogodišnje Kreativne riznice pozivaju zainteresirane da se pridruže programskim sadržajima na mrežnoj stranici Kreativne riznice (https://kreativna-riznica.com/program/) gdje mogu preuzeti detaljan prikaz iznimno bogatog programa u kojemu će sudjelovati više od 80 izlagača. Preuzimanje knjige programa dostupno je na poveznici <https://drive.google.com/drive/folders/1sQl657JKrCxO7myOde3y5pvTCQT2S6rh?usp=sharing>

Sva događanja posjetiteljima dostupna su u izravnom prijenosu uživo putem Facebook stranice Kreativna riznica <https://www.facebook.com/kreativna.riznica> i Youtube kanala Institut Andizet <https://www.youtube.com/c/InstitutAndizet/videos>

https://kreativna-riznica.com/

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.