Hrvatski radio

Radio Osijek

Kruh od jučer

02.03.2015.

22:09

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Rijeka ljubavi u prostorijama buduće socijalne samoposluge s hranom danas je potrebitima podijelila "kruh od jučer" i ostale prehrambene proizvode (njoke, pasirane rajčice, tijesto, komad slanine, slano-slatke grickalice..)

"Na naš poziv vlasnicima pekara da pokažu svoju osjetljivost i daruju kruh od jučer siromašnim obiteljima javile su se tri pekare - "Novi rekord", "Dva goluba" i "Retfala"- i donirale 250 vekni kruha", kaže predsjednica Udruge Rijeka ljubavi Štefica Čučak i najavljuje da će kruh stizati i sljedećih dana, a dijelit će se i u utorak, 3. ožujka, od 10 do 10,30. Uz kruh će korisnici dobiti i ribani sir - jer je stalni donator Rijeke ljubavi, osječki Meggle donirao 50 kutija. "Posebno nas je iznenadila najava vrijedne donacija sindikata umirovljenika iz Osijeka, a koja će nam biti uručena u srijedu, 4. ožujka.  Hvala im od srca jer "dobro je činiti dobro", ističe Čučak i dodaje kako im u svim akcijama, osobito u prijevozu, pomažu članovi Moto kluba Kune. Prostorije buduće socijalne samoposluge s hranom uređuju se, sklapaju se police i, kako se očekuje, samoposluga će svoja vrata otvoriti pred Uskrs.
Udruga Rijeka ljubavi ponosno javlja također kako su samohranom ocu troje djece darivali perilicu za rublje i tri kilograma deterdženta.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.