Hrvatski radio

Radio Osijek

"Kuc-kuc stiže Božić"

21.12.2021.

20:27

Autor: HRT Radio Osijek

Božićni program

Božićni program

Foto: Mirta Milas / Radio Osijek

Uoči Božića u kinematografu Urania održan je Božićni program Dokkice pod nazivom "Kuc-kuc stiže Božić”. Svi su posjetitelji mogli uživati u raznovrsnom programu – nastupima glazbenika i plesnog studija IndepenDANCE te predstavi "Što je Božić?". 

I mali i veliki uživali su u predblagdanskom ugođaju uz veseli božićni program i delicije polaznika Kuharske školice. Dokkica je predstavila i svoje odgojno-obrazovne programe, božićne dekoracije, kutak za božićni fototrenutak i veselu tombolu s glavnom nagradom - bon za besplatnu proslavu dječjeg rođendana, pojasnila je predsjednica Dokkice Ines Novak. "Dokkica uvijek nastoji razveseliti djecu, ali i odrasle i nadam se da u tome uspijevamo. Željeli smo poručiti da bez obzira na okolnosti koje su dio naše svakodnevnice, važno je da budemo zajedno, uživamo, zabavimo se i veselimo se.  Bez tog će nam optimizma biti jako teško u životu.  Sretni smo što smo okupili veliki broj djece koji su danas nastupali. Dokkica će i dalje predano raditi na razvoju dječjih potencijala te ćemo se truditi razveseljavati naše male i velike sugrađane kroz slične programe. Završavamo godinu s veseljem. Puno je razloga za to - uz dva europska projekta koji su nam odobreni, dobitnici smo i državne nagrade za promicanje prava djeteta. I naš je tim brojniji - imamo 12 zaposlenih - gdje ćete veće sreće ?", rekla je Novak.     

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.