Hrvatski radio

Radio Osijek

Kupite sad, koristite poslije uz 25 posto veću vrijednost

13.04.2020.

12:44

Autor: Radio Osijek / IF

Kupite sad, koristite poslije uz 25 posto veću vrijednost

Kupite sad, koristite poslije uz 25 posto veću vrijednost

Foto: - / -

Kupnjom vaučera POVJERENJA I PRIJATELJSTVA pomažete oporavak hrvatskog turizma, a pružatelji usluga zauzvrat daju barem 25 posto veću vrijednost za kupljenu uslugu koju možete iskoristiti u idućih godinu dana.

Kako bi pomogli turističkom sektoru, koji trenutačno nema nikakav priljev novca, da izdrže ovu situaciju, osječka tvrtka Pointers u suradnji s turističkim zajednicama iz cijele Hrvatske ponudila je VOUCHERE POVJERENJA I PRIJATELJSTVA. Kupci mogu sada uplatiti uslugu koju će iskoristiti kad kriza završi, a kao znak povjerenja i prijateljstva ugostitelji, hotelijeri, iznajmljivači i drugi ponuditelji usluga omogućit će im po dolasku barem 25 % veću vrijednost za kupljeni vaučer.
Akciji se mogu priključiti hoteli, restorani, kafići, noćni klubovi, privatni iznajmljivači, iznajmljivači prijevoznih sredstava (skutera, bicikala, čamaca, jet-ski, gliser…), organizatori izleta, suvenirnice, vinarije, OPG-ovi, svi koji nude proizvode/usluge u turističkom sektoru.
Kupnjom vaučera kupci pomažu turističkom sektoru da se „održi na životu”, a zauzvrat će im pružiti uslugu kao pravom prijatelju i VIP gostu. Vaučeri se mogu iskoristiti u idućih godinu dana.
Sve marketinške aktivnosti, postavljanje i promociju informacija online odrađuje osječka tvrtka Pointers bez ikakve dodatne naknade, kako bi dali svoj doprinos nastaloj situaciji u svom sektoru poslovanja.
Pojedinosti možete saznati na https://pointerstraveldmc.com/hr/pointers-vouchers

Krunoslav Weinpert u programu Radio Osijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.