Hrvatski radio

Radio Osijek

Ladislav Bece, načelnik PU osječko-baranjske i u drugom mandatu

21.09.2022.

20:12

Autor: Radio Osijek/TM

Ladislav Bece, načelnik PU osječko-baranjske i u drugom mandatu

Ladislav Bece, načelnik PU osječko-baranjske i u drugom mandatu

Foto: PU osječko-baranjska / -

Danas je u prostorijama Policijske uprave osječko-baranjske zamjenik glavnog ravnatelja policije za opću sigurnost Damir Barić Ladislavu Beceu uručio Rješenje o imenovanu na radno mjesto načelnika Policijske uprave osječko-baranjske od 21. rujna 2022. godine na razdoblje od pet godina.

Rješenje o imenovanju načelniku je predano na kolegiju na kojem su bili načelnici sektora i svih policijskih postaja.

Uz zahvalu glavnom ravnatelju i ministru unutarnjih poslova na novom mandatu Bece je rekao: ''Pet godina je iza nas. Upravljam policijskom upravom, što znači da radim svoje poslove, a rezultate nosite vi, rukovoditelji i svi djelatnici na terenu. U proteklih pet godina odradili smo dobar posao. Vjerujem da ćemo u idućih pet godina biti još bolji.''

Ladislav Bece je stručni specijalist kriminalistike koji je svoju karijeru započeo kao prometni policajac 1986. godine u Kutini, a tri godine kasnije počeo je raditi u Postaji prometne policije Osijek kao kriminalistički tehničar. Od 1991. godine obavljao je poslove kriminalističkog tehničara u Odjelu kriminalističke tehnike, a od 1996. u istom odjelu obavlja poslove višeg kriminalističkog tehničara. Poslove načelnika Odjela za očevide i kriminalističku tehniku obavlja od 1998. do 2013. godine, a od 2013. godine u Službi za očevide i kriminalističku tehniku obavljao je poslove policijskog službenika za očevide sve do 20. rujna 2017. godine, kada je imenovan načelnikom Policijske uprave osječko-baranjske.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.