Hrvatski radio

Radio Osijek

Lampioni Belišća i Valpova

02.12.2018.

10:37

Autor: Davor Lončarić

Fotografije: Goran Dojkić, Matko Florijančić, Ivana Francuz, Ljilja Borenović

Fotografije: Goran Dojkić, Matko Florijančić, Ivana Francuz, Ljilja Borenović

Foto: - / -

U sklopu otvorenja "Adventa u Belišću" ZTK Valpovo-Belišće organizirala je lampionadu 1. prosinca 2018. na prostoru ispred muzeja, a povodom 70 godina rada i djelovanja Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće .

Male lampione donijla su djeca iz vrtića i učenici prvih razreda, a 70 velikih lampiona od papira puštali su učenici OŠ Belišće od 5. – 8.razreda, te brojni roditelji i građani koji su došli na otvorenje manifestacije. 

Lampioni su svima stvorili osmijeh na licu, a zbog izuzetne atraktivnosti prizora i velik broj fotografija fotoaparatima i mobitelima. 
Svi građani koji pošalju fotografije lampionade u Belišću na mail ztk.valpovo.belisce@gmail.com (ili ih donesu u Dom tehnike u Valpovo) do 8. prosinca 2018. sudjeluju u nagradnoj igri Fotokluba Valpovo. Tri najbolje fotografije (autora) biti će nagrađene. 
 
Organizatori zahvaljuju svima koji su omogućili održavanje prve lampionade u Belišću te pozivaju na susret 14. prosinca - na lampionadi u Valpovu. 
 
 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.