Hrvatski radio

Radio Osijek

Leopoldovo: svečanost u Mjesnom odboru Cvjetno

11.05.2018.

13:16

Autor: Amoreta Bajto

Cvjetno fotografija HRT

Cvjetno fotografija HRT

Foto: - / -

Osječki Mjesni odbor Cvjetno slavi svoj dan i svetkuje spomendan svog patrona, svetog Leopolda Bogdana Mandića. Leteća ekipa Radio Osijeka provjerila je "cvjeta" li život u Cvjetnom, a sugovornik nam je bio predsjednik Vijeća MO Cvjetno, Stjepan Dravinski.

"Lista prioriteta Mjesnog odbora Cvjetno u nekoliko je navrata revidirana, odnosno prilagođena trenutačnim financijskim mogućnostima proračuna Grada Osijeka i tekućim projektima na području Mjesnog odbora Cvjetno i Briješće. Uglavnom, stanovnici su zadovoljni izgradnjom biciklističke staze koja je MO Cvjetno ucrtala na biciklističku rutu Grada Osijeka kao i obnovom i nadogradnjom škole te najavom gradnje sportske dvorane", kaže Stjepan Dravinski predsjednik Vijeća MO Cvjetno.

"Prioritet je u predstojećem razdoblju asfaltiranje neasfaltiranih prometnica, od kojih neke na to čekaju i po 20 godina", kaže Dravinski, " kao i završetak radova na školi kako učenici iz Cvjetnog i Brijesta ne bi nakon četvrtog razreda morali prelaziti u osnovnu školu u Čepinu".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.