Hrvatski radio

Radio Osijek

Lions Club Gea pomaže stradalima u potresu

02.01.2021.

14:04

Autor: Davor Lončarić

foto: LC Gea (AL)

foto: LC Gea (AL)

Foto: - / -

Lions Club Gea se pridružuje akciji Lions Distrikta - 126 Hrvatska u prikupljanju pomoći potresom stradalih stanovnika područja Petrinje i Siska. Pozivaju sve ljude dobrog srca koji žele i mogu pomoći stradalima novčanom donacijom da se pridruže humanitarnoj akciji.

Lions Distrikt - 126 Hrvatska je otvorio posebni podračun za pomoć Petrinji i Sisku. Pozvali su  sve lions klubove, Lionse i sve ljude dobra srca da svojim uplatama omogućimo pomoć najugroženijim stanovnicima potresom uništenih područja. Pomoć će ići interventno za najpotrebnije u koordinaciji sa stožerima Civilne zaštite na tom području i s LC Sisak koji djeluje na tom području.

Predsjednica Lions Cluba Gea iz Osijeka, Mirta Jurčević, gostovala je u današnjem programu Radio Osijeka. 

"Za samo dva dana prikupili smo 50 tisuća kuna, dosta su dali građani, ali i poslovni subjekti", rekla je predsjednica LC Gea Mirta Jurčević i zahvalila svima koji su sudjelovali i onima koji će se tek priključiti. 

Lionsi će usmjeriti novac najviše u nabavku mobilnih kućica za smještaj nastradalih u selima u okolici Petrinje i Gline. 

 

Mirta Jurčević, LC Gea

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.