Hrvatski radio

Radio Osijek

Lions club Osijek nagradio izvrsne studente

29.01.2020.

13:39

Autor: Monika Kralj

foto M.Kralj/HRT Radio Osijek

foto M.Kralj/HRT Radio Osijek

Foto: - / -

Već 25 godina Lions club Osijek nagrađuje izvrsne studente Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera a danas je priznanja i novčane nagrade dobilo njih 16 sa svih sastavnica osječkog Sveučilišta.. .

Uz priznanja za izvrsnost, studenti su nagrađeni i s tisuću kuna čime žele, kako je rekao predsjednik Lions cluba Osijek Vjenceslav Arambašić, motivirati mlade ljude, poticati ljudske potencijale, uspjeh i rad.... Ovaj poticaj studentima, ističu u Lions clubu, jedna je stožernih aktivnosti kluba, najstarijeg u obitelji osječkih Lionsa i među starijima u Distriktu 126 - Hrvatska. Studente predlažu njihovi fakulteti a važno je istaknuti da nagrađeni dolaze iz svih područja: društvenih, humanističkih ,tehničkih , biotehničkih, zdravstva...., rekao je rektor Vlado Guberac.

Studenti nagrađeni za 2019. godinu su; Dorotea Horvat (Akademija za umjetnost i kulturu), Matea Stjepanović (Ekonomski fakultet) , Helena Ereš (Fakultet agrobiotehničkih znanosti), Matej Džijan (Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija),  Jovana Tihomirović (Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo), Lucija Voloder (Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti), Andreja Oberling (Filozofski fakultet), Tin Vujčić (Građevinski i arhitektonski fakultet), Marija Olujić (Medicinski fakultet), Ivana Mađarević (Pravni fakultet), Ana Triplat (Prehrambeno- tehnološki fakultet), Nera Vuić (Odjel za biologiju), Ivana Prološčić (Odjel za fiziku), Klara Iličić (Odjel za kemiju), Bartol Borozan (Odjel za matematiku) i Antun Nikolić (Katoličko- bogoslovni fakultet u Đakovu). 

 

 

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.