Hrvatski radio

Radio Osijek

Mali navijači učili o povijesti kluba

31.05.2022.

12:07

Autor: HRT Radio Osijek

Predavanje Kluba navijača Bijelo-plavi u OŠ Franje Krežme

Predavanje Kluba navijača Bijelo-plavi u OŠ Franje Krežme

Foto: Vlatko Franjin / HRT Radio Osijek

Kako bi kod mališana pobudili interes za NK Osijek te promovirali kulturu navijanja Klub navijača Bijelo-plavi počeo je danas u OŠ Franje Krežme sa serijom predavanja po osječkim osnovnim školama.

Povod ovakvim aktivnostima je činjenica što se NK Osijek posljednje dvije sezone borio za naslov prvaka, međutim posjećenost na tribinama je i dalje bila iznimno mala, kažu u Klubu navijača Bijelo-plavi. Cilj je stoga samo jedan – vratiti navijače na tribinu. I one velike i one male „Želimo potaknuti naše male sugrađane da povuku roditelje na tribinu, kad već roditelji nisu povukli njih. Približit ćemo im na zabavan način povijest našeg nogometnog kluba, ali i o povijest njegovih navijača. Također ćemo im pojasniti i što se događa na tribini tijekom utakmica te kako se na tribini ponaša” poručio je Luka Blagojević iz Kluba navijača. Plan je sljedeće školske godine nastaviti s ovakvim zabavnim predavanjima te obići sve osječke osnovne škole, a možda i šire.


Više o sadržaju ovih predavanja te što su nam rekli sami učenici četvrtih razreda OŠ Franje Krežme poslušajte u nastavku:


Luka Blagojević iz Kluba navijača Bijelo-plavi, učenici četvrtih razreda OŠ Franje Krežme

Galerija
Uz predavanje za mališane je pripremljen i zabavan kviz, Foto: Vlatko Franjin/HRT Radio Osijek
Predavanje Kluba navijača Bijelo-plavi u OŠ Franje Krežme, Foto: Vlatko Franjin/HRT Radio OsijekPredavanje Kluba navijača Bijelo-plavi u OŠ Franje Krežme, Foto: Vlatko Franjin/HRT Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.