Hrvatski radio

Radio Osijek

Mali poduzetnici na Ekonomskom fakultetu

12.12.2022.

19:10

Autor: Davor Lončarić / HRT Radio Osijek

Mali poduzetnici

Mali poduzetnici

Foto: Davor Lončarić / HRT Radio Osijek

Mali poduzetnici iz Osnovne škole Mladost iz Osijeka Osijek organizirali su danas 5. poduzetničku večer u Auli glagoljice na Ekonomskom fakultetu. Mali poduzetnici organizirali su Poduzetničku večer kako bi pokazali darovitost, kreativnost i poduzetništvo, a nadasve ozbiljnost. 

"Nama je to večer zahvalnosti za pomoć i podršku u radu", izjavila je voditeljica Malih poduzetnika, iznvannastavne školske aktivnosti poduzetništva OŠ Mladost, učiteljica Janja Lučić. Pojasnila je kako se slične aktivnosti u promociji poduzetništva u toj školi provode već devet godina, a rad Malih poduzetnika temelji se na ciljanim i vođenim poduzetnim aktivnostima koje se temelje na ljubavi, dobroti, istini, zajedništvu, čitanju te uživanju u ljepotama prirode.

Osnovnoškolci su predstavili četiri nova poduzeća - Ljubočitači d.o.o. - radionica poduzetnih aktivnosti čitanja, Pismene pčelice d.o.o. – predstavljanje autorskih slikovnica, Slikarski trutovi d.o.o. – izložba slika te Rukotvorine pčelinjih ručica d.o.o. – izložba uradaka. 


Više o projektu Malih poduzetnika iz OŠ Mladost poslušajte u prilogu.Mali poduzetnici

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.