Hrvatski radio

Radio Osijek

Maturanti se organizirali sami i napravili svoju "norijadu"

29.05.2020.

18:20

Autor: Ksenija Zelenić

Maturanti (foto K. Zelenić)

Maturanti (foto K. Zelenić)

Foto: - / -

"Željeli smo se sami organizirati, proslaviti zadnji dan svog srednjoškolskog obrazovanja. Evo, na lijevpoj obali Drave smo se našli i nekako teško vjerujemo da je to to, i da se više nećemo družiti svakodnevno!"

Rekla nam je jedna Marija iz Medicinske škole koja vjeruje da će upisati Fakultet za sestrinstvo. Ako ne, kaže, onda idem raditi.Valjda ću kao medicinska sestra naći posao.Želja mi je ostati u Osijeku, u Hravstkoj. Nigdje nije tako lijepo. Jedan  mladić nam je vrlo ozbiljno i gotovo zabrinuto rekao kako je razočaran ovom školskom godinom koje više nije bilo nego je! Nadam se kako ću ipak nakon matematičke gimnazije uspjeti upisati željeni fakultet i nastaviti studirati u rodnom Osijeku.

Dojam vašeg novinara je kako možemo biti ponosni na naše mlade ljude. Veselje, pjesma i sreća što je jedan period života iza njih. Mislimo da su ipak svjesni što ih sve može očekivati u životu.

Galerija
foto K. Zelenić, Foto: -/-
foto K. Zelenić, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.