Hrvatski radio

Radio Osijek

Među zaraženima i četveromjesečna beba iz Nuštra

05.04.2020.

10:24

Autor: Radio Osijek/ MP

foto: koronavirus.hr

foto: koronavirus.hr

Foto: - / -

U Vukovarsko-srijemskoj županiji imamo 3 nove pozitivne osobe na koronavirus, a među njima je i dijete-priopćio je županijski Stožer civilne zaštite. Ukupno oboljelih je 21, sedam hospitaliziranih u OB Vinkovci.

S jučerašnjim danom testirano je 244 osoba a za 15 osoba se čeka nalaz. U samoizolaciji na području Vukovarsko-srijemske županije nalazi se 616 osoba, tijekom jučerašnjeg dana bila je 1 dojava o kršenju samoizolacije koja je utvrđena kao neosnovana. U objektima za karantenu nalazi se 6 osoba i 4 vozača kamiona. COVID-19 ambulante su imale 2 poziva osoba bez sumnje te su im dani odgovarajući savjeti. Opća županijska bolnica Vinkovci ima 7 hospitaliziranih osoba pozitivnih na COVID-19, dok se ostale osobe nalaze u kućnoj samoizolaciji radi blažih simptoma bolesti. I dalje imamo na COVID-19 pozitivna 2 liječnika, 1 zdravstvenog i 1 nezdravstvenog djelatnika. 18 liječnika, 34 medicinske sestre i 3 nezdravstvena djelatnika su u samoizolaciji.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.