Hrvatski radio

Radio Osijek

Miroslav Šimić i GOGO lista

21.04.2013.

13:32

Autor: Samir Klasiček / Hina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kandidaturu za osječkoga gradonačelnika predstavio je danas nezavisni kandidat Miroslav Šimić koji će predvoditi i Nezavisnu listu GOGO - Građanska opcija Grada Osijeka na izborima za Gradsko vijeće.

Šimić ističe kako njegova nezavisna lista građanima nudi tim mladih ljudi, afirmiranih na svojim poslovima, koji od politike ne žive, niti namjeravaju živjeti, ali su sposobni voditi ovaj grad.
Na konferenciji za novinare Šimić je kazao kako građani već 20 godina na izborima uglavnom gledaju iste ljude samo u različitim dresovima.
Osijek je grad pristojnih i marljivih ludi, grad tolerancije i međusobnog uvažavanja, ali današnja politika nudi sve suprotno od toga. Naša platforma je da građanima, sa svojim životnim stavovima, ponudimo nadu da Osijek može i zaslužuje bolje, poručio je Šimić.
Ustvrdio je kako njegovo menadžersko iskustvo u domaćim i međunarodnim tvrtkama jamči da Osijekom može upravljati kao menadžer, a njegove aktivnosti u prethodnom sazivu osječkog Gradskog vijeća te suprotstavljanje političkoj korupciji i nepotizmu daju argumente da njegova lista ima nultu točku tolerancije na bilo koji oblik političke korupcije.
Kandidatkinja za dogradonačelnicu odvjetnica Margareta Krivić kazala je kako je GOGO lista nezavisna o bilo kojoj političkoj stranci ili opciji te ne ovisi ni o jednom čovjeku izvan liste. Dodala je kako će sami financirati svoju kampanju i nakon izbora nikome neće biti dužni, a budu li izabrani u Gradsko vijeće neće se koristiti vijećničkim naknadama, već će ih uplatiti u zakladu, koju će osnovati u svrhu pomaganja mladih i talentiranih ljudi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.