Hrvatski radio

Radio Osijek

Miškulin (DP) predala potpise za gradonačelnicu Našica

28.04.2021.

11:02

Autor: Radio Osijek/TM

Foto: Domovinski pokret

Foto: Domovinski pokret

Foto: - / -

Silva Miškulin, kandidatkinja za našičku gradonačelnicu u pratnji zamjenice Sanje Urban te Vesne Vučemilović, kandidatkinje za osječko-baranjsku županicu, predala je danas Gradskom izbornom povjerenstvu prikupljene potpise građana kako za svoju kandidaturu tako i listu za Gradsko vijeće grada Našica

Ogranak Domovinskog pokreta u Našicama je ustrojen još u rujnu prošle godine, a za gradonačelničku kandidaturu Silve Miškulin prikupljeno je više od tisuću potpisa, a toliko su potpisa Našičani prikupili i za Vesnu Vučemilović, kandidatkinju za županicu. Miškulin je uputila veliko hvala svim volonterima koji su odvojili svoje vrijeme i pomogli samom prikupljanju potpisa, pogotovo sada u ovoj epidemiološkoj situaciji. Pozvala je sve članove, simpatizere i ostale građane da svoj glas daju za nužnu promjenu u gradu Našicama i izađu na izbore 16. svibnja.
Vesna Vučemilović još je jednom zahvalila svima na nesebičnoj pomoći te ukazala na probleme koji su više nego vidljivi u gradu Našicama, a na koje, kako kaže, sadašnja vlast ne obraća previše pozornosti i bježi od odgovornosti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.