Hrvatski radio

Radio Osijek

Mjesni odbor Lijeva obala slavi svoj dan

04.10.2021.

13:36

Autor: Radio Osijek / Grad Osijek

Mjesni odbor Lijeva obala slavi svoj dan

Mjesni odbor Lijeva obala slavi svoj dan

Foto: - / -

Svečanom sjednicom Vijeća Mjesnog odbora Lijeva obala obilježen je dan tog odbora, crkveni god Sv. Franje Asiškog. Uz vijećnike i tamošnje građane nazočili su zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, promet i mjesnu samoupravu Igor Pandžić.

Prema riječima predsjednice Vijeća Mjesnog odbora Lucije Tadić, prioriteti su završetak neasfaltiranih cesta, završetak javne rasvjete i promjena Generalnog urbanističkog plana kojim bi se obuhvatile legalizirane kuće koje trenutačno nisu u građevinskoj zoni.

Vulin je uz čestitke, pobrojao projekte koji se planiraju u tom dijelu Grada. „Zajednički ćemo s Mjesnim odborom u vrijednosti 700 tisuća kuna asfaltirati i obnoviti cestu u Tvrđavici u duljini 200-njak metara. Obnovit ćemo i igralište u Podravlju koje se nalazi iza sjedišta Mjesnog odbora. Prilikom uređenja sve će pratiti i obnova komunalne infrastrukture. Također je u planu i obnova Copacabane što je veliki kapitalni projekt Grada Osijeka u koji vrlo brzo krećemo“, rekao je Vulin.

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.