Hrvatski radio

Radio Osijek

Mjesni odbor Tenja slavi svoj dan

25.07.2022.

16:21

Autor: HRT Radio Osijek

Radni sastanak

Radni sastanak

Foto: HRT Radio Osijek / HRT Radio Osijek

Mjesni odbor Tenja slavi svoj dan. Gradonačelnik Ivan Radić sa suradnicima posjetio je taj mjesni odbor i održao sastanak s članovima vijeća. Razgovaralo se o aktualnoj komunalnoj problematici

Mjesni odbor Tenja najveći je na području Grada, a posljednje vrijeme postao je i veliko gradilište. U razgovoru s članovima vijeća Mjesnog odbora gradonačelnik Ivan Radić doznano je o tijeku započetih radova, a govoreći o prioritetima rekao je da su to kapitalni projekti poput izgradnje dječje vrtića za više od sto djece čiji je projekt prijavljen na Nacionalni plan oporavka i otpornosti. U tijeku je i dovršetak zgrade za gradske stanove u vrijednosti većoj od 21 milijun kuna čiji se završatak očekuje do kraja sljedeće godine. Jedan od važnih projekata koji će se također prijaviti na Nacionalni plan je proširenje zgrade osnovne škole za 9 učionica s kabinetima i sanitarnim čvorom. "Time bi se nastava mogla izvoditi u jednoj smjeni", rekao je predsjednik Mjesnog odbora Antonio Mihalj. U ovogodišnjem proračunu Mjesni odbor Tenja dobio je dodatnih 530 tisuća kuna za sanaciju i proširenje ulica, uređenje pješačkih staza i parkirališta. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.